Barınma ihtiyacı ülkemizin büyük eksikliklerinden birisi, hemen herkesin öncelikli tercihi ise betonarme binalar. Fakat betonarme binayı sıfırdan yaptırmak oldukça yüksek maliyetlerin altına girmeniz demektir. Günümüz de ekonomik ev sahibi olmanın ise en güzel noktası konteyner ev ve konteyner ofisler.
Ev ihtiyacınız için yada iş yeriniz de ofis ihtiyacı için başta 3x7m ebatlarındaki 21 m2 konteynerler olmak üzere çok değişik ebatlarda sıfır konteyner üretimi yada daha önce üretilmiş ikinciel konteyner satışları mevcuttur. Bağ, bahçeniz varsa ev yapmak için bir konteyner sahibi olduysanız ev ihtiyacınızı da karşılamış olursunuz. Geriye kalan bu konteyner eve bir çatı yaptırmaktır.
Konteyner Çatısı Yapılmış Ev Örnekleri
Çatısız Konteynerin Dezavantajları
- Konteyner kendi başına bir yere kadar yağmurdan sizi korur fakat şiddetli yağmurlarda, kar birikintilerin de konteyner içerisine su almaya başlayabilir.
- Konteynerinizin üstü açık olduğunda diğer bir etkende ısıtma ve soğutmadır. Konteyner çatıları 3 cm kalınlığında izocam ile ısı yalıtımı ile ısıtılmaya çalışmaktadır ama bu ısı yalıtımı kışın soğuktan korumaya, yazın ise kavurucu güneşten korunmaya pek yeterli olmaz.
- Konteyner çatıları galvaniz sac ile kaplanmaktadır. Bu sac dayanıklıdır fakat zamanla yağmur, kar ve güneşten gelen deformeler sebebiyle paslanıp delinmeye başlayacaktır. Bu da bir süre sonra yine konteynerinizi korumasız hale getirecektir.
Bu dezavantajları göz önüne aldığınızda ev yada ofis konteynerinizin üst kısmına çatı yaptırmanız size ileriye dönük ısınma ve soğutma maliyetini düşürerek kâr sağlar. Ayrıca konteynerinizin çürümesini engellemeye yardımcı olarak konteynerinizi uzun süre kullanmanızı sağlayarak tekrar konteyner satın almaktan sizi kurtarır ve yine uzun vadede kâr etmenizi sağlar. Kısaca konteynerinizde çatı olmasının avantajlarını aşağıdaki şekilde sıralamayalım.
Konteyner Çatısının Avantajları
- Konteyner çatısı kışın kar birikintilerini üstünde muhafaza ederek konteynerinizin tavanı ile direk temas etmesini engeller. Böylece konteyneriniz de ekstra bir ısı kaybı olmaz.
- Konteyner tavanının aşınmasını engelleyerek konteyner ömrünüzü uzatır.
- Aşırı yağmurlarda konteynerinizin tavandan su almasını sıfıra indirir, çatının yanlara doğru çıkması olduğunda aşırı yağmurlarda yanlardanda su almasını sıfıra yaklaştırır.
- Çatıyı öne yada başka bir yöne 1, 2 yada dilediğiniz metre bazında uzun yaptırarak konteynerinizin dışında üstü kapalı bir veranda alanına sahip olursunuz. Böylece konteynerinizin dış önünde de bir dinlenme alanı, çay içme alanı oluşur.
Siz de hemen konteynerinize çatı yaptırmak istiyorsanız Alo Tamir hattımızdan bizi arayınız yada [email protected] mail adresimizden mail ile talep ve isteklerinizi bize yazabilirsiniz.
Konteyner 70-80 M2 arası cati yapılacak malzeme ve işçilik dahil fiyat nedir.
Fiyatımız nakliye hariçtir, 80 m2 malzeme, işçilik ve 2 gün süreceği için konaklama dahil m2’si 450 TL + KDV’dir.
Bu fiyat önümüzdeki 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerlidir. Güncel fiyatı tekrar öğrenmek için 0535 769 3506 nolu müşteri hizmetlerimizi arayarak anlık olarak fiyatı öğrenebilirsiniz.
21 mt2 konteynere 21 +21 çatı ve sundurma yaptırmak istiyorum malzeme listesi ve fiyat teklifi vermenizi veya beni aramanızı rica ederim Mehmet DİKEN 0532 7017989
Fiyatımız nakliye hariçtir, 80 m2 malzeme, işçilik ve 2 gün süreceği için konaklama dahil m2’si 450 TL + KDV’dir.
Bu fiyat önümüzdeki 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerlidir. Güncel fiyatı tekrar öğrenmek için 0535 769 3506 nolu müşteri hizmetlerimizi arayarak anlık olarak fiyatı öğrenebilirsiniz.
7×3 toplam 21 metrekare lik konteynera fazla yüksek olmamak kaydıyla çatı yaptırmak istiyorum..fiyat alabilirmiyim.5054533714..